Diputació i Agència de Desenvolupament del Berguedà busquen eines per millorar el comerç

El diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, s’ha reunit aquesta setmana a Berga amb membres de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà per dissenyar eines per millorar el comerç local del Berguedà a través d’accions conjuntes administracions públiques, associacions comercials, empreses i comerços.

La reunió es va centrar en analitzar les diferents problemàtiques amb què es troba el petit comerç en municipis petits de la comarca: per exemple la dispersió, la baixa oferta comercial que el fan poc atractiu, un associacionisme feble, i un alt nombre de tancaments de negoci per manca de clients o per relleu generacional.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà va demanar la implicació de la Diputació de Barcelona en la dinamització del comerç del municipis berguedans, i poder desenvolupar un potent catàleg de serveis en matèria de comerç de cara al proper 2015.

El diputat Jordi Subirana s’ha compromès a posar atenció al comerç del Berguedà i a treballar conjuntament amb ens locals i la Diputació per garantir la pervivència del comerç de proximitat.