Creu Roja Joventut organitza un concert solidari a Berga amb Skàndol Públic, Xaiko i Fugitiu

Creu Roja Joventut organitza per demà, dissabte 13 de desembre, un concert solidari amb la participació dels grups Skàndol Públic, Xaiko, i Fugitiu. Es farà a les 12 de la nit a La General de Berga. Els beneficis es destinaran íntegrament a la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.

Els berguedans Skàndol Públic arriben al concert en un any especial, en què han celebrat el vintè aniversari tornant a tocar a La Patum. Des del País Basc, es presenta la banda Xaiko, formada pels músics Aguayiko i Xabi Arakama, exmembre d’Obrint Pas. I Fugitiu porten des del Bages una selecció de rumba catalana, combinada amb reggae i patxanga.

Venda d’entrades

Les entrades per al concert costen 6 euros anticipades i 8, a taquilla, i es poden comprar en diferents establiments de Berga (Bar La Plaça, Bar Cal Negre i Forn Santa Anna), Gironella (Bar-Restaurant Skitx) i Puig-reig (Bar Garbí).

Campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil

Tots els beneficis del concert es destinaran a la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil, que promou Creu Roja a nivell nacional. La iniciativa està encaminada a “aplegar el màxim de suports i recursos per garantir una alimentació saludable als infants en situació de gran vulnerabilitat” i pretén arribar als 100.000 ajuts i al milió d’euros abans que acabi l’any, bàsicament en ajudes de menjador.