Esports

Marc Coma valora l’oferta de participar al Dakar 2016 en cotxe

Marc Coma valora l’oferta de participar al Dakar 2016 en cotxe

Marc Coma no descarta participar al Dakar 2016 en la categoria de cotxes. Ho està valorant, està meditant la proposta que té sobre la taula de Toyota, tal com ha publicat aquests dies premsa esportiva. Encara no hi ha res ferm però sembla que el pilot d’Avià, de 38 anys, podria estar molt a prop de fitxar per aquest equip, segons apunten les mateixes fonts. Si es confirma la notícia, Coma tancaria una etapa i n’obriria una altra.

comadakar2015aeroport2 (Medium)De moment però, no es vol precipitar, tot just acaba de guanyar el Dakar 2015 en la categoria de motos. Ahir, dilluns 19 de gener, va aterrar a l’aeroport del Prat de Barcelona, on el van rebre la seva dona Queralt, el seu fill Lluís, els seus pares, i amics i aficionats del Moto Club Foc i i Fuegu i l’escuderia Amics del Motor d’Avià. En total un centenar d’avianesos que no es van voler perdre l’arribada del seu heroi.

I és que Marc Coma ha arribat molt amunt. És pentacampió del ral·li Dakar, una prova dura, molt dura, a la qual Coma ha tornat a fer front i ha superat tots els reptes i adversitats. De fet, ahir també agraïa la feina i l’ajut dels seus companys de KTM. Ho feia content i satisfet, així es va mostrar en tot moment en la seva arribada a Catalunya, amb el trofeu de campió sota el braç, el seu cinquè triomf aconseguit al Dakar (al 2006, 2009, 2011, 2014 i 2015).

Ara ja és a casa, a Avià, amb el seus, descansant i assaborint la victòria abans de pensar amb els reptes d’aquest 2015 i amb el Dakar 2016.

Aquest diumenge, 25 de gener, Avià retrà homenatge a Marc Coma. Com cada any se li farà una rebuda al poble, amb l’acte central a la plaça de l’Ateneu a les 12 del migdia.

 

FOTOS: Marc Coma va ser rebut per un centenar d’avianesos a l’aeroport de Barcelona. Va arribar amb el trofeu a les mans. La seva dona i el seu fill li van donar la benvinguda. AUTOR: Paco Peña (Facebook)

Dakar 2015 Marc Coma Pilot Victòria

Estic amb tu

Comentaris