Avià, Esports

Avià homenatja al pentacampió del Dakar, Marc Coma, amb una festa que aplega unes 700 persones

Avià homenatja al pentacampió del Dakar, Marc Coma, amb una festa que aplega unes 700 persones

Unes 700 persones es van aplegar ahir a Avià per homenatjar al seu campió: el pilot Marc Coma. Amb el cinquè títol de campió del Dakar a la butxaca, Coma va ser rebut per petits i grans que no es van voler perdre la festa, organitzada pel Moto Club Foc i Fuego, l’escuderia Amics del Motor d’Avià i l’Ajuntament.

Un acte que es va viure amfestacoma2b intensitat tot i que el vent va fer alterar la programació prevista fent una reduïda rua en moto pels carrers d’Avià encapçalada pel Marc amb el seu fill Lluís, de 3 anys, dalt la KTM; i traslladant els actes a dins de l’Ateneu, on Marc Coma va fer parlaments davant dels assistents.

Es va mostrar agraït pel suport rebut per part de familiars, amics, avianesos, Ajuntament d’Avià i Consell Comarcal, que també li van fer arribar el seu reconeixement i les felicitacions, així com entitats del poble. També s’hi van sumar esportistes de renom del món del motor com Carles Txeca, Àlex Crivillé i Pep Vila.

Acaparant desenes de flaixos de càmeres fotogràfiques, Marc Coma també va parlar, com no, del seu futur, tot i que no va respondre la pregunta del milió d’aquests dies, que és si competirà al ral·li Dakar 2016 amb cotxe. Va dir que el pas de la moto a les quatre rodes s’ho ha de pensar molt bé perquè no té marxa enrere i que encara no té una decisió presa: “és una decisió difícil i no tinc pressa per prendre-la, he de valorar molt bé totes les opcions de futur que se’m presenten. Què m’aportaria? És la manera d’allargar la carrera esportiva, on són dotze anys en moto, potser és el moment de plantejar-nos aquest possible salt però no hi ha pressa”.

De moment assaboreix la victòria del Dakar 2015, després d’un Dakar dur: “estic content, ha estat un triomf molt treballat per part de tot l’equip, tot i que al principi les coses se’ns van complicar al final vam aconseguir el repte”. Així s’expressava a Ràdio Berga el pentacampió del Dakar (pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt). També es mostrava molt agraït amb el suport i el caliu que li donen els veïns d’Avià.

 

 

Dakar Homenatge Marc Coma Pentacampió Pilot Ral·li

Estic amb tu

Comentaris