Esports

Resultats esportius del cap de setmana al Berguedà

FUTBOL

Primera Catalana – Grup 1

La Unió Esportiva Avià ha començat la segona volta de lliga amb un empat a 1 a casa davant el Girona “B”.

Partit igualat on l’Avià que va acabar amb un empat que tots dos equips donen per bo. L’Avià va tenir nombroses ocasions per arribar al descans amb avantatge en el marcador però no va ser fins a l’inici de la segona part quan Miki López va poder avançar al conjunt avianès.

L’1 a 0 va fer reaccionar al Girona “B” que va prémer l’accelerador i va començar a crear perill. A base d’insistència, l’empat va arribar. Al minut 70, una bona vaselina de Moha va suposar la igualada i a partir d’aquí tots dos equips van esgotar els minuts, conformant-se així amb un empat a 1 que els manté en zona tranquil·la.

Amb aquest empat els avianesos es mantenen en una zona tranquil·la de la classificació. A aquestes alçades són vuitens, amb 28 punts.

I de cara a la setmana vinent, tornarà a jugar com a local però aquesta vegada davant el Banyoles, un rival teòricament assequible que ocupa places de descens. Recordem que, comptant el d’aquesta setmana, l’Avià jugarà fins a 3 partits consecutius com a local, ja que a l’inici de la primera volta el camp de gespa híbrida no estava enllestit i el conjunt del Berguedà va veure’s obligat a jugar fora de casa els primers compromisos de competició.

Consulta els resultats i classificacions de 1a Catalana

Segona Catalana – Grup 4

L’Atlètic Gironella s’ha imposat al Súria per un ajustat 0 a 1.

Partit molt obert a Súria on tots dos equips van poder endur-se la victòria però on la fortuna va caure del bàndol gironellenc. Vilalta va aprofitar una mala sortida del porter surienc al minut 57 per fer l’únic gol del partit i per allargar així la ratxa de victòries consecutives del Gironella fins a 4.

Als darrers minuts de partit, el Súria va tenir ocasions per empatar però la defensa i el porter del Gironella ho van impedir i el 0 a 1 va ser definitiu.

La victòria fa que el Gironella pugi una posició a la classificació. Els gironellencs són ara mateix cinquens, amb 33 punts i enganxats a les places capdavanteres de la classificació.

Pel que fa al partit del cap de setmana vinent, el Gironella s’enfrontarà al San Lorenzo com a local. El proper rival dels de Xavi Posas és 13è a la classificació, amb 20 punts i necessita punts per allunyar-se de les places de descens.

Consulta els resultats i classificacions de 2a catalana

Tercera i Quarta Catalana

Els resultats els podeu consultar a la classificació de 3a catalana i 4a catalana

FUTBOL SALA

Equip femení, Primera Divisió

El Futbol Sala Femení Gironella ha perdut per 2 a 1 davant la Rioja.

Les catalanes van avançar-se en el marcador ben aviat, mitjançant una contra definida a la perfecció per Cèlia. Amb avantatge al marcador, el Gironella va dedicar-se a defensar i les jugadores de la Rioja van començar-se a precipitar en busca d’un gol que no va arribar fins a l’inici del segon temps.

Amb l’empat, els nervis van reduir-se i, a base d’insistència, la Rioja va poder capgirar el partit amb el segon gol a falta de 4 minuts pel final. En aquest moment el Gironella va sortir amb joc de 5 amb l’objectiu d’empatar el partit però el rival va ser capaç d’aguantar i el 2 a 1 va ser definitiu.

Tot i la derrota, el Gironella segueix 15è, amb 8 punts i manté intactes les seves opcions de salvar-se.

I de cara a la propera jornada, les gironellenques jugaran a la pista del Roldán, actual 10è classificat, amb 10 punts.

Consulta els resultats i classificacions del futbol sala femení

BÀSQUET

Primera Catalana – Grup 2

El Bàsquet Berga ha patit una derrota contundent davant el Bàsquet Molins per 44 a 73.

Amb aquesta derrota, el Berga segueix a la 15a posició, amb un balanç de 14 derrotes i 2 victòries.

I el proper cap de setmana, els berguedans jugaran a la pista del Sícoris, un rival directe que ocupa la 14a posició i que compta amb un balanç de 3 victòries i 13 derrotes.

CURSA D’ORIENTACIÓ POPULAR I ESCOLAR

Uns 180 berguedans van participar ahir a la cursa d’orientació d’Olvan, organitzada pel Club Orientació Berguedà, el Consell Esportiu del Berguedà i l’Ajuntament d’Olvan i emmarcada dins la lliga de curses d’orientació.

A les curses escolars, s’hi podia competir individualment, en grup i/o amb pares, avis i gossos d’acompanyants, mentre que cada participant va ser obsequiat amb una medalla.

La propera cita d’orientació serà el 25 d’abril, el dia de Sant Marc, a Bagà.

 

Bàsquet Futbol Futbol sala Resultats esportius

Estic amb tu

Comentaris