La Farsa presenta Anna Frank

Berga, Societat

Mor Lluís Ballús i Planas, metge de Berga i un dels promotors de l’ANC a la ciutat

Mor Lluís Ballús i Planas, metge de Berga i un dels promotors de l’ANC a la ciutat

Mor Lluís Ballús i Planas, conegut metge de Berga i un dels promotors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la ciutat. Lluís Ballús lluitava feia mesos contra una malaltia, un càncer, i estava ingressat els últims dies a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, on professionalment havia exercit de cirurgià.

Ballús, de 62 anys, era membre del secretariat de l’ANC en representació del Berguedà i havia estat impulsor de la secció local i president de la mateixa. El funeral serà divendres dia 13, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Eulàlia de Berga (plaça de Sant Pere).

Lluís Ballús era, a més, un amant de la música i del mitjà radiofònic. A Ràdio Berga, tant en la nova etapa com en l’època en què l’emissora estava situada a la plaça de Sant Joan, havia presentat el programa musical ‘Ara és abans’. A continuació, trobareu el primer programa de l”Ara és abans’ de la nova etapa emès el 7 de maig del 2006.

Estic amb tu

 

ANC Defunció Lluís Ballús Metge

Comentaris