Dos berguedans viatgen 14.200 quilòmetres en bicicleta i transsiberià

Sergi Fernàndez i Edgar Torner són dos aventurers de la comarca, protagonistes d’un curiós viatge.

En 320 dies i per només 4.900 euros, tots dos van recórrer 14.200 quilòmetres en bicicleta i transsiberià.

Van viatjar a la Xina des de Berga en bicicleta, per després desplaçar-se fins a Rússia en transsiberià i, finalment, tornar des de terres russes fins a Berga en bicicle. A partir d’aquesta experiència, Fernández i Torner proposen una forma alternativa de viatjar i conèixer altres cultures i paisatges del món. Es tracta, doncs, de viatjar en bicicleta, renunciant a les comoditats dels viatges tradicionals però gaudint de cada instant, sense presses, i a un preu molt econòmic.

A Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat hem tingut a un dels dos protagonistes al telèfon per tal de conèixer més detalls d’aquesta trepidant experiència. És l’aventurer berguedà Sergi Fernández. Ens explica que es pot viatjar amb pocs diners i gaudir de llocs fantàstics i cultures ben diferents. Això sí, amb les bicicletes ben carregades i renunciant a les comoditats dels viatges tradicionals.

Una forma neta de viatjar, sense presses, gaudint de cada instant del recorregut, vivint a prop de la gent…

X