Càritas de Berga estrena nova seu per cobrir “l’increment de les necessitats”

Càritas Parroquial de Berga recentment ha canviat la seva ubicació traslladant els seus despatxos al carrer Clavé número 30 (antic pis de la Catequesi). Pel que fa la secció de distribució d’aliments estarà situada al número 28. Des de sempre,  i fins el passat mes  de novembre, aquestes activitats es duien a terme al carrer Castellar del Riu, a la Rectoria. Però l’increment de les necessitats a cobrir i el difícil accés a l’espai” han fet  imprescindible aquest canvi, segons expliquen fonts de Càritas de Berga.

Glòria Simon ja explicava al desembre a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat que les demandes d’ajuda han crescut moltíssim els últims anys: “ara sembla que fa un temps que ens hem estabilitzat, però tot i això continuen sent altes”.

A més a més, els responsables expliquen que molts dels altres programes que duu a terme l’entitat es fan al Casal Parroquial Patronat, de manera que, en la nova ubicació, tota l’activitat queda més propera i és més fàcil de coordinar.

Aquest dimarts 17 es va dur a terme la inauguració d’aquests espais. Un acte en què van ser-hi presents voluntaris, col·laboradors, empreses, institucions i entitats. Allí es va poder donar les gràcies a tots els qui han ajudat a fer possible aquesta millora en la ubicació de Càritas Parroquial. “El desig és poder respondre de forma més idònia i digna a aquelles persones que per les seves circumstàncies han de recórrer a demanar ajuda a Càritas Parroquial de Berga”, asseguren des de l’entitat.

X