La Fundació Residència Sant Roc estrena web

La Fundació Privada Residència Sant Roc és una entitat sense afany de lucre, situada al centre de Gironella. La seva finalitat principal és la de donar servei a les necessitats de les persones grans, i ara ha volgut apropar-se a tothom i donar a conèixer els seus diversos serveis, la seva història i les diferents activitats que s’hi duen a terme a través d’una pàgina web, http://www.fundaciosantroc.cat; que ha realitzat i dissenyat Bífidus Produccions, l’empresa que gestiona els continguts de Ràdio Berga i que fa també aquest web i la revista AquíBerguedà.

“Som al centre urbà de Gironella, però trobàvem que no tothom sabia quins serveis oferim o quina és la nostra tasca, sobretot no més enllà de la residència, que és pel que més se’ns coneix” ha explicat Montse Cutal, la directora de la Fundació Sant Roc; que ha afegit que, a més, “hem volgut fer partícips els veïns i veïnes de Gironella de l’estrena del web amb un ‘photocall’, on han passat persones de totes les edats, fotografiant-se al nostre estand a la Fira de Sant Josep, aquest passat cap de setmana”.

Les diferents imatges s’han penjat a les xarxes socials sota l’etiqueta #GranspersonesGrans, i s’ha animat a tothom a compartir-les.

web sant roc

Montse Cutal ha valorat l’acollida i la calidesa rebuda pels gironellencs durant la fira, i ha volgut també posar en valor el treball de tot l’equip humà de la fundació.

Pel que fa el web, es tracta d’un espai que va destinat a tothom; en què es recullen els serveis, la història i les darreres novetats de la Fundació Privada Sant Roc, i en què també hi ha una agenda d’actes, notícies i en què s’hi poden consultar els continguts de la revista que fa anualment l’entitat.

 

X