CiU posa en marxa a Berga un web de recollida de propostes per a les eleccions municipals

Convergència i Unió (CiU) de Berga ha posat a disposició dels ciutadans diverses eines per a fer propostes per al programa electoral municipal. En aquest sentit, els últims dies, CiU a Berga ha activat nous canals de participació ciutadana per a recollir comentaris i propostes dels ciutadans.

Concretament, s’ha posat en funcionament un aplicatiu web http://participa.ciu.cat/berga amb aquest propòsit específic. A través d’ell, qualsevol berguedà pot dir-hi la seva.

Una altra possibilitat, per fer aportacions al programa de CiU, és a través de les reunions que l’alcaldable de la federació, Antoni Biarnés, està tenint amb grups, entitats, empreses i institucions de la ciutat.

En aquestes reunions es demana les necessitats i les idees dels participants. Igualment, tant la web local de la federació, com les xarxes socials de CiU Berga, Twitter i Facebook, també volen ser canals d’entrada de peticions i suggeriments.

Finalment, es compta amb una butlleta de paper per a aquells que volen fer la seva proposta per escrit. La butlleta està ja disponible als locals de la federació i als estands que es faran a la via pública.

Amb totes aquestes eines i canals, des de CiU asseguren que el que busquen és “ser propers, facilitar el diàleg amb la ciutadania i conèixer millor quines són les aspiracions i preocupacions dels berguedans i berguedanes, així com respondre a les peticions i preguntes que se’ns vulguin fer”.