Ca l’Armenter de Casserres se suma a la campanya ‘Cap Nen Sense Bigoti’ i recull més de 70 litres de llet durant el matí de fira de diumenge

Ca l’Armenter, un establiment de Casserres situat al passeig Bisbe Comelles 70, s’ha sumat a la campanya #capnensensebigoti. Ho ha fet coincidint amb la 20a Fira del Comerç i Artesania del municipi, obrint les portes de 9 a 2 del migdia aquest diumenge 26 d’abril, com d’altres botigues i entitats de la població; però amb un objectiu concret: “el de portar llet a totes les llars més desfavorides del nostre país”, ha explicat Marc Pujantell, responsable de Ca l’Armenter. En total, han recollit 74 litres de llet i esperen poder superar els 100 litres en el recapte que continuaran duent a terme aquesta setmana.

Marc Pujantell ha animat “a tothom” a posar-se el bigoti blanc i a participar en aquesta campanya duta a terme pel Banc d’Aliments i Obra Social ‘La Caixa’.

La recollida de llet s’allargarà tota aquesta setmana, i Pujantell ha volgut remarcar que, des de Ca l’Armenter, “esperem una bona participació i poder cooperar amb aquesta tasca, amb el màxim de litres que puguem, de manera que s’han recollit ja més de 70 litres però ara s’hauran de sumar els que s’aconsegueixin durant la setmana i els propis de Ca l’Armenter que farà la seva pròpia aportació”.

Ca l’Armenter és una empresa familiar dedicada als embotits de qualitat. Una casa situada el poble de Casserres a la comarca del Berguedà, artesans dels embotits des de 1953. La tercera generació de cansaladers de la casa Ca l’Armenter ofereix també distribució d’embotits i carn al sector de l’hostaleria i en xarcuteries especialitzades.

Campanya solidària a nivell de tot Catalunya

L’Obra Social ‘La Caixa’ ha posat en marxa, recentment, la campanya de recollida de llet en favor dels bancs d’aliments, sota el lema ‘Cap nen sense bigoti’. La campanya inclou una recollida física a les 1.422 oficines del banc català; així com a diferents entitats i establiments privats que s’hi han sumat en tot el territori.