La CUP agraeix la feina feta a Anna Maria Guijarro amb una pancarta sorpresa en sortir de l’últim ple de la legislatura

Anna Maria Guijarro, regidora de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) durant els darrers dos mandats, no repetirà al consistori després d’haver deixat pas a noms nous en la llista de les darreres eleccions – entre ells a la futura alcaldessa de Berga, Montse Venturós -. Però els companys de la formació van voler agrair-li ahir els “8 anys de compromís i d’exemple” al grup municipal.

Un bon nombre de militants i simpatitzants del partit de l’esquerra independentista l’esperaven, ahir al vespre, després de la finalització del darrer ple de la legislatura, a la Plaça de Sant Pere, per reconèixer-li la feina feta. La CUP, que al 2011 va passar de 2 a 3 edils, en tindrà 6 en aquesta legislatura i, si no hi ha sorpreses, serà la força política que governi la ciutat.

IMG_20150601_200852En la pancarta es podia llegir ‘Anna M. Guijarro, 8 anys de compromís i d’exemple’. I va prendre desprevinguda a l’homenatjada, que no s’ho esperava. Entre els presents, a més, hi havia Montse Venturós, que si res no canvia serà alcaldessa a partir del 13 de juny.

Anna Maria Guijarro va néixer el 1981, és de Berga, i està diplomada en Magisteri d’Educació Física per la Universitat de Barcelona (UB). A més, exerceix de mestra a l’escola pública. Vinculada a la política des de l’any 2000, que va implicar-se al Casal Panxo; també ha militat a Maulets i ha format part de la CUP des del naixement d’aquest projecte a Berga, l’any 2005. En aquesta ocasió, després d’haver estat la cap de cartell del 2011, tancava la llista de la CUP en un lloc testimonial de la mateixa.

FOTOS: Moment de la sorpresa a Anna Maria Guijarro, després de l’últim ple de la legislatura. AUTOR: Ricard Codina

X