Impulsant el talent des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà posa en marxa una nova edició, la setena, de l’Escola d’Estiu per Persones Emprenedores, en la qual han participat ja més de 130 persones.

L’Escola d’Estiu per Persones Emprenedores permet acollir a tots els emprenedors o persones amb iniciativa o amb una idea de negoci, però també, representa una eina bàsica per als joves que vulguin accedir al mercat laboral, segons relaten fonts de l’organització.

En 10 sessions, del 29 de juny fins al 10 de juliol, els participants podran conèixer les principals claus de l’emprenedoria i la creació d’una empresa de forma gratuïta i amb una metodologia pràctica, on es tractaran temàtiques com la creativitat, les idees i la innovació, l’emprenedoria i el màrqueting personal, els tràmits administratius, fiscals i laborals, i com a novetat, s’incorpora una sessió Speach, per comunicar el pla de negoci o competències laborals en 5 minuts davant dels inversors o en entrevistes de feina.

Les inscripcions estan obertes fins el 19 de juny.

X