Èxit de participació al torneig de Voleibol Platja de Berga 2015

El torneig de Voleibol Platja de Berga ‘Montse Colomé’ organitzat pel Club Esquí Berguedà (CEB), ha durat 5 dies, del 22 al 26 de juliol, i hi han participat equips del Berguedà i de comarques veïnes. Es tracta, a més, d’una activitat que ha finalitzat aquest diumenge a la zona esportiva de la ciutat.

Aquesta ha estat una edició on s’hi respirava festa i bon ambient, segons l’organització. El CEB, de fet, ha destacat també l’augment de participació.

IMG-20150726-WA0013Hi han format part fins a 30 equips que han sumat un total de 180 participants, fent que l’organització tanqués les inscripcions abans del previst deixant alguns equips fora de la competició.

També s’hi ha consolidat la segona edició del torneig en modalitat femenina, que ha tingut la participació de 9 equips. En aquest sentit, la valoració per part del CEB ha estat “del tot positiva” i “engrescadora” de cara a afrontar properes edicions. El Club d’Esquí ha agraït també la participació als col·laboradors i patrocinadors de l’esdeveniment.

Els guanyadors del torneig en categoria Open han estat: l’equip la Sensació Verda del Sot, que és 1r classificat; Baligues Team, en 2a posició; Xarxa i 4 Tocs en 3r lloc; i El Mirall de Puig-reig, en 4t.

En la modalitat femenina, Un Bot ha estat el primer classificat; i Tiki Taka, el 2n.

I, per últim, l’organització ha donat un premi a l’equip amb més animació, un guardó que ha estat per la Vaca Lenta.

FOTO: Torneig de Voleibol Platja a Berga. AUTOR: CEB/Cedides

X