Guardiola de Berguedà, Festes

L’actor Boris Ruiz serà avui el pregoner de la Festa Major de Guardiola de Berguedà

L’actor Boris Ruiz serà avui el pregoner de la Festa Major de Guardiola de Berguedà

Guardiola de Berguedà inicia avui fins a quatre dies de Festa Major amb el pregó de l’actor Boris Ruiz, mataroní àmpliament conegut per la seva carrera teatral i, especialment, pels seus personatges televisius a sèries com ‘Ventdelplà’, de TV3 en què va fer-se molt popular pel seu paper de Ramiro. També ha participat en cinema, intervenint en pel·lícules com ‘Los Ojos de Julia’ (2010).

Paral·lelament al pregó, que es farà a la plaça Nova de l’Església, a les 7 de la tarda d’aquest divendres; de les activitats d’avui en destaca també la gimcana infantil al carrer de l’Estació amb la col·laboració del Grup l’Esplai, i el concert de les 51a Nits Musicals al Monestir de Sant Llorenç amb Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés.

Al punt de la mitjanit, hi haurà festa jove a la carpa. Amb Vaparir Tour 2014 de Flaixbac.

Dissabte el dia començarà amb la 11a Fira del Col·leccionisme i la 8a Trobada de Taps Corona, així com la 11a Trobada de Plaques de Cava a la Llar del Pensionista. Més tard, a les 4 de la tarda, es farà Concurs de Botifarra, amb dos pernils de primer premi al bar de la piscina. I la Festa de l’Escuma amb Divertimento serà a les 5 de la tarda, a la pista poliesportiva del Camp de Futbol.

Estic amb tu

Música i esport

La música tornarà a protagonitzar el vespre de Festa Major a Guardiola aquest dissabte, amb el concert de festa jove i el concert de l’Orquestra ‘Què Tal’ a la carpa. Abans, però, hi haurà hagut l’oportunitat de participar en la que ja és la 4a Pujada Ciclista de Guardiola a Coll de Subirana, des de la plaça de l’Església. En aquest cas, la sortida serà a les 6 de la tarda, però les inscripcions podran fer-se a partir de les 5, a la mateixa plaça.

Finalment, per acabar la jornada, a partir de dos quarts de 8 del vespre, també hi haurà més concerts amb El Kiwi i la Moska de la Fruita, Laura Luceño, El Tito Malo, Pikot Negre, Hijos de Kain, Naband i Quid Ais.

D’altra banda, el gruix d’actes continuarà diumenge amb el 21è Torneig de Petanca al camp de futbol, la 16a Trobada de Puntaires al carrer de l’Estació, o el partit de futbol amateur de guardiolencs al camp de futbol, entre d’altres. Hi destaca, a més, la Trobada d’Acordions al carrer de l’Estació, a les 7 de la tarda, i l’obra de teatre que es podrà veure a les 10 del vespre al Centre Cívic, ‘Criatures’.

Dilluns 10, dia del Patró Sant Llorenç, la festa acabarà precisament amb Missa Solemne a l’Església del Monestir de Sant Llorenç, a dos quarts de 12 del migdia; i Havaneres amb Terral al barri del Bastareny, a les 10 del vespre, així com amb un torneig popular de futbol sala al pati de les escoles noves.

FOTO: Boris Ruiz, que farà el pregó de la Festa Major de Guardiola. AUTOR: CCMA

Activitats Ajuntament de Guardiola de Berguedà Ciclisme Festa Major Futbol Música

Comentaris

Ballús Calefacció