La Baells dóna el tret de sortida a les activitats de dinamització a partir del projecte ‘Vies Braves’

L’embassament de la Baells ha iniciat aquest dissabte les activitats de dinamització a la Via Brava. D’aquesta manera, durant els dissabtes no festius d’agost i setembre, a l’embassament de la Baells es duran a terme activitats gratuïtes i dirigides amb monitors i entrenadors per promoure la iniciació a la natació en aigües obertes i també les trobades per nedar de forma col·lectiva a l’embassament de la Baells.

TravessaBaells2015.OlgaMadridLa natació en aigües obertes és una disciplina esportiva de la natació que consisteix en nedar en espais oberts, com al mar, llacs, rius o embassaments, i actualment, està arrelant amb força, a causa de la febre per les competicions esportives de triatló o d’ironman. Cal tenir en compte que, des de fa un any, la Baells disposa d’un carril d’entrenament de natació en aigües obertes d’un quilòmetre i, recentment, es va incorporar al projecte ‘Vies Braves’ com a primer recorregut d’entrenament senyalitzat d’interior.

Les persones interessades en participar en les sessions d’iniciació i de natació en aigües obertes, poden fer-ho a www.viesbraves.com. Les sessions són gratuïtes però cal formalitzar prèviament la inscripció.

La propera activitat serà dissabte 22 d’agost. A les 11 del matí, hi haurà una trobada per nedar en aigües obertes, dins de la iniciativa ‘Vies Braves’.

FOTO: Activitats a la Via Brava de la Baells. AUTORA: Olga Madrid/Cedida

X