Xavier Güell és el número 25 de la llista d’Unió per les eleccions del 27-S

Xavier Güell Cardona és president comarcal d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) al Berguedà des de que, a principi de juliol, van dimitir 10 dels 13 membres de l’executiva. Des d’ahir, a més, és un dels militants del partit democratacristià que figuren a la candidatura amb què la formació es presenta a les properes eleccions catalanes del 27 de setembre. Concretament, ocupa el número 25 de la llista a la demarcació de Barcelona.

Xavier Güell ha mostrat àmpliament el seu suport a la direcció del partit i, just després, que els crítics d’Unió al Berguedà pleguessin, va demanar-los ser “conseqüents i coherents” i no esdevenir “trànsfugues” en mantenir els càrrecs als que havien accedit com a militants d’Unió. Güell també ha mostrat el seu compromís amb la candidatura en solitari d’Unió a les xarxes socials.

Unió Democràtica va ser ahir la primera força política que va registrar les seves llistes a tot Catalunya per a les pròximes eleccions al Parlament del 27-S. A primera hora del matí, els representants d’Unió han presentat a les Juntes Electorals Provincials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona les candidatures corresponents del partit a les quatre circumscripcions electorals. És, precisament, en la llista de Barcelona que, pot llegir-se sencera a la web de la formació, que figura el nom de Güell.

El director de campanya, Josep Sánchez Llibre, ha manifestat la seva satisfacció en ser els primers que presentaven la candidatura completa, ja que considera que aquest fet “demostra que tot el partit està molt il·lusionat i involucrat activament al cent per cent en la precampanya i campanya de les eleccions del 27-S al Parlament de Catalunya”.

Xavier Güell Cardona ha estat també president d’Unió a la ciutat de Berga i és director de l’Escola Xarxa de Berga, centre concertat.

FOTO: Xavier Güell en una fotografia seva a les xarxes socials. AUTOR: Xavier Güell/Twitter