El Consell Comarcal obre el termini per sol·licitar ajuts de transport dirigits a alumnes d’estudis postobligatoris no universitaris

El Consell Comarcal del Berguedà posa a disposició dels estudiants una sèrie d’ajuts de transport, dirigits a aquells que cursin estudis postobligatoris no universitaris fora del seu municipi. L’ens ho fa en el marc del programa complementari de Garantia de la Cohesió Social, una iniciativa de cooperació econòmica entre la Diputació de Barcelona i els ens locals del territori que té per finalitat contribuir a garantir la cohesió social i donar resposta a les situacions de risc d’exclusió.

Els ajuts pels quals s’obre ara ja el període de sol·licitud, es poden demanar fins el 30 de setembre de 2015.

Segons fonts de l’ens comarcal poden sol·licitar, les ajudes per a transport, tots aquells estudiants empadronats a algun dels municipis del Berguedà, que cursin estudis postobligatoris fora del seu municipi de residència, excloent-hi els estudis universitaris i de batxillerat, durant el curs acadèmic 2015-2016.

S’haurà de presentar a la seu del Consell Comarcal del Berguedà un model de sol.licitud concret, que s’ha posat a disposició de tothom a través del web del Consell Comarcal, i que s’ha de presentar juntament amb la documentació que es detalla a la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província.

El Consell Comarcal del Berguedà ha informat, a més, que el Ministeri d’Educación, Cultura y Deporte de l’estat espanyol també té obertes diverses beques i ajuts.

FOTO: Ambient estudiantil en una imatge d’arxiu. AUTOR: Gencat

X