Berga reparteix fulletons donant respostes sobre la independència i projecta el vídeo de l’ANC del Berguedà

L’ANC de Berga ha repartit bústia a bústia els fulletons informatius ‘7 respostes sobre la independència’, una campanya que està fent l’Assemblea Nacional Catalana per tot Catalunya dins la campanya ‘País Informat’.

L’ANC de Berga vol arribar al màxim de gent possible i per això l’ha fet arribar a totes les llars. L’objectiu de la campanya és informar a la ciutadania dels dubtes que pugui tenir sobre el procés d’independència i les eleccions del 27-S.

Vídeo a favor de la independència

Per altra banda, l’ANC del Berguedà presenta aquest divendres al vespre el curtmetratge que s’ha rodat per incentivar el vot a favor de la independència a les eleccions del 27 de setembre. Dirigit per Jaume Duran i rodat als 31 municipis de la comarca, l’audiovisual es donarà a conèixer en un acte que es farà a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Municipal de Berga. A partir de les 5 es podran comprar les localitats, es vendran piruletes al preu d’1 euro que donaran dret a un seient.

En l’acte també hi haurà parlaments de Francesc Ribera, regidor de l’Ajuntament de Berga; Montserrat Gimeno, d’Òmnium Cultural; Alba Vergés i Montserrat Ribera, candidates de Junts pel Sí; Tomàs Sayes, de la CUP; i Rosa Alentorn, vicepresidenta de l’ANC. I refrigeri per a tots els assistents.

La setmana passada l’ANC va fer un avanç del vídeo de 50 segons:

X