A la recta final de la temporada, els Castellers de Berga esperen arribar als 100 castells de set pisos

Els Castellers de Berga han actuat aquest cap de setmana a Cardona. Va ser dissabte, 19 de setembre, dins dels actes de l’Associació Cultural 18 de setembre, que commemora cada any la caiguda de Cardona sota les tropes borbòniques, el 1714. L’actuació va tenir lloc a l’arena de la Plaça de Bous de Cardona, acompanyats dels Salats de Súria i els Castellers de Cerdanyola.

castellersbergacardonaAmb força públic a la graderia, hi van descarregar el 3 de 7, el 4 de 6, el 3 de 6 amb agulla i el pilar de 5, a més de dos pilars de 4, un a l’inici i l’altre al final. El pilar de 5 va representar l’aleta número 250, sense comptar els pilars de 4. Els Castellers de Berga ja han coronat 250 castells. I el 3 de 7 va ser l’aleta 94 de castells de 7 pisos. Continuen cap el camí dels 100 castells de 7, i els queden 4 actuacions aquesta temporada per aconseguir-ho.

Per la seva banda, els Salats de Súria van descarregar el 2, el 3 i el 4 de 6. Els Castellers de Cerdanyola es van anotar el 3 de 6 amb agulla, 3 de 7 i 4 de 7.

Els Castellers de Berga segueixen amb els assajos al seu local, a Cal Cuberas (a la ronda Moreta) de Berga. El cap de setmana que ve descansen i reprenen les actuacions el dissabte 3 d’octubre. En quest cas alçaran castells a casa, a la plaça del Forn de Berga, en motiu de la Bergabolet.

 

FOTO: Actuació dels Castellers de Berga a Cardona. AUTOR: Josep Pont i Roca

VÍDEO: castellersdeberga.cat

X