Els escolars berguedans podran córrer la ‘Cursa del Bolet’, el 18 d’octubre a Guardiola de Berguedà

L’esport escolar al Berguedà enceta aquest octubre un nou curs i ho farà a Guardiola de Berguedà. L’Ajuntament de la localitat i el Consell Esportiu del Berguedà organitzen la ‘Cursa del Bolet’, una prova que es correrà el diumenge 18 d’octubre, coincidint amb la Festa del Mercat del Bolet de Guardiola.

Hi podran participar nens i nenes de totes les edats, ja que es munten sis modalitats de cursa depenent de la categoria, amb més o menys distància. Els participants s’han d’inscriure per mitjà de les escoles del Berguedà o de les entitats esportives de la comarca. El termini màxim per fer-ho és el dimecres 14 d’octubre.

Categories

Hi haurà les categories P3-P5 on els nens hauran de córrer 250 metres; la de pre-benjamins, que hauran de completar 500 metres; la benjamins, de 750 metres; la d’alevins, de 1.000 metres (1 quilòmetre); la de cadets, en què els participants hauran de córrer 1.250 metres, i la infantil, que serà de 1.500 metres (1,5 km). Tots els corredors participants rebran un petit obsequi en acabar la cursa.

L’entrega de dorsals començarà a 2/4 de 10 del matí i a 2/4 d’11 es donarà el tret de sortida a les diferents curses. Per participar-hi, és obligatori tramitar la llicència del consell esportiu, que inclou l’assegurança i la participació a les activitats del consell esportiu durant tot el curs escolar 2015-16. El preu és de 6 euros i es tramitarà el mateix dia de la prova, els participants han de portar la tarja sanitària.

 

X