PLAY

El Cor Giovinetto passa la segona gala d”Oh Happy Day’ amb ‘Super Trouper’ d’ABBA

El Cor Giovinetto continua el seu pas pel concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3 amb nota i ho fa superant la segona gala després d’interpretar la cançó ‘Super Trouper’ del grup suec ABBA. El cor de Puig-reig ha sortit del seu registre habitual i tant públic com jurat han quedat bocabadats amb l’impressionant agut de Martí Pons. El jurat ha donat dos positius al grup i això fa que continuïn al concurs una setmana més. Podeu veure el vídeo de l’actuació a sota d’aquestes línies.

El Cor Giovinetto a la Festa dels Súpers

Una altra de les decisions que ha pres el jurat del programa ha estat l’elecció de tres cors que actuaran a la festa del Club Súper 3 el proper cap de setmana, 17 i 18 d’octubre, a l’Anella Olímpica de Barcelona. El cor Giovinetto ha estat un dels escollits i podran interpretar les seves cançons a l’Estadi Olímpic de Montjuïc durant el transcurs de la festa.

Cor Giovinetto de Puig-reig Oh happy day TV3

Estic amb tu

Comentaris