Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Societat

L’ACA millora el funcionament d’un dels òrgans de desguàs de la presa de la Baells

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha enllestit una sèrie de millores en el desguàs de mig fons de la presa de la Baells, un òrgan que suposa el 15% de la capacitat total per alliberar aigua de la presa.

presalabaellsL’actuació s’ha centrat en la millora de la la fiabilitat dels elements que formen part d’aquest desguàs, concretament en dues vàlvules, cilindres indicadors de posició d’obertura, grups de pressió del circuit oleo-hidràulic, entre d’altres, fet que permetrà millorar el funcionament d’aquest òrgan de desguàs davant una eventual necessitat.

Els òrgans de desguàs de la presa de la Baells són superficials i profunds: 3 comportes de sobreeixidor (part superior), 2 desguassos de fons (part inferior de la presa) i 1 desguàs de mig fons (part intermitja).

Els treballs s’engloben dins les tasques que l’Agència Catalana de l’Aigua desenvolupa de manera periòdica per al manteniment i la millora funcional i tecnològica en infraestructures de control i regulació de la seva propietat, amb l’objectiu de garantir una correcta explotació, seguretat de l’estructura, i prevenció de riscos per inundació.

Estic amb tu

desguàs Pantà de la Baells presa de la baells

Comentaris