El Concurs de Garrofes de Gironella repartirà més de 500 euros en vals de compra

Gironella convoca una nova edició del seu Concurs de Garrofes, que són versos satírics. Un certamen que se celebra cada any per la Fira de la Puríssima (8 de desembre) i que ja arriba a la 26a edició. Enguany, com a novetat, es repartiran més de 500 euros en vals de compra per gastar als comerços de la vila, amb la intenció d’incentivar el comerç de proximitat.

El Concurs de Garrofes Memorial Maria Domènech de Gironella és obert a totes les edats. Es divideix en tres categories: la categoria A fins a 12 anys; la categoria B de 13 a 17 anys; i la C, a partir de 18 anys.

Tothom qui vulgui pot presentar les garrofes (seguint les bases que planteja el consistori) fins al  divendres, 27 de novembre, a l’Ajuntament de Gironella. El contingut de les diferents composicions ha de contenir, majoritàriament, esdeveniments ocorreguts a Gironella, però també se’n poden tractar d’altres que es consideri oportuns.

Els guanyadors del concurs de garrofes es donaran a conèixer el dimarts 8 de desembre (dia de la Puríssima) a 2/4 de 7 de la tarda a la Biblioteca de Gironella. Els premiats hauran de pujar a llegir les seves obres.

Premis

La millor garrofa presentada serà guardonada amb el Premi extraordinari ‘Maria Domènech’ dotat amb 150 euros. Els tres premis de la categoria A rebran un lot de llibres. Els guanyadors de la categoria B rebran 60, 45 i 30 euros, respectivament de primera a tercera posició. I els premiats de la categoria C, 100, 75 i 50 euros. Tot en vals de compra per gastar en comerços de Gironella.

 

X