Patum, PLAY

Els geganters de la Patum fan samarretes per commemorar els aniversaris dels gegants

Els geganters de la Patum fan samarretes per commemorar els aniversaris dels gegants

Els gegants vells de la Patum de Berga compliran 150 anys. I gegants nous en faran 125. Dos aniversaris significatius que viurem el proper Corpus.

Per celebrar-ho, els geganters han fet samarretes per a petits i grans, i ja estan a la venda. Les ha dissenyat Salvador Vinyes. De moment els punts de venda no s’han concretat però les persones interessades a comprar-ne us podeu posar en contacte amb la comparsa per mitjà de les xarxes socials. Costen 10 euros.

Són samarretes de màniga curta, de color vermell, i amb el dibuix de la porra del gegant nou de color negre i amb el text a dins en blanc. S’hi pot llegir: ‘2016. Berga. La Patum. Gegants. Vells 150 anys. Nous 125 anys’.

125 anys 150 anys gegants nous Gegants vells samarreta

Estic amb tu

Comentaris