L’Ajuntament de Berga aprova un pressupost de 18,5 milions d’euros

L’Ajuntament de Berga ha aprovat el pressupost per al 2016, que puja a 18.550.372 euros. Uns pressupostos segons el govern de la CUP “molt ambiciós” i incidint en la contenció de la despesa per reduir el deute. En canvi “mancat d’estratègia de futur” “amb falta d’ambició”, i “continuïsta”, segons l’oposició. Ho explicaven a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà abans del ple extraordinari on es va aprovar el pressupost.

Es va aprovar amb els vots a favor dels sis regidors de l’equip de govern (CUP), el vot a favor del regidor d’ICV, l’abstenció dels sis regidors de CiU, també es va abstenir la regidora del PSC, i els tres regidors d’ERC hi van votar en contra.

En aquest vídeo, el regidor d’Hisenda, Francesc Ribera, fa un repàs als números:

 

 

X