La rifa de Nadal passa de llarg al Berguedà, que només pessiga terminacions i premis menors

La rifa de Nadal ha passat de llarg al Berguedà i la comarca s’haurà de conformar amb les terminacions i els premis menors (l’anomenada ‘pedrea’). Les administracions de loteria de la comarca no han pogut donar cap dels premis importants però es conformen en poder repartir premis menors. Pots consultar si les teves butlletes tenen premi clicant aquí.

A aquesta hora del migdia les administracions encara fan el recompte però d’entrada la de Berga ja sap que ha repartit més de 300.000 euros. Per exemple, en destaca el número del bar Cal Negre, de Berga: el 52.263, un número premiat amb 200 euros el dècim (10 euros per euro jugat). També tenen premi els números acabats amb 40 com la Grossa, i altres terminacions. En aquest sentit, altres entitats o establiments afortunats, encara que sigui amb poca quantitat de diners, són els Caçadors de Cal Rosal i el Frankfurt de Santa Eulàlia. Ho ha explicat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà Martí Molina, de l’administració de loteria de Berga, que també ha comentat que els números més sol·licitats per al sorteig d’aquest 22 de desembre han estat els acabats en 15 (per aquells que ho associen amb esdeveniments de l’any).

Només ha acabat en 15 un dels dos quarts premis, el 52.215, però en aquest cas ha recaigut fora de Catalunya (Múrcia, Alacant, Alcorcón). L’altre quart premi, el 71.119, en canvi, ha estat molt repartit a tot l’estat i també a Catalunya, i sense anar més lluny ha esquitxat a Manresa i La Seu d’Urgell, entre d’altres localitats.

I al Bages no només part d’aquest quart premi sinó que també s’han beneficiat del segon premi, el 12.775. En concret 10 milions portats de Sevilla al Pont de Vilomara, de la mà d’un veí. Aquest segon premi també ha tocat a Roda de Berà: 19 milions d’euros (bon part dels quals a una residència de gent gran), i una sèrie a Santa Perpètua de Mogoda.

I també a la comarca veïna del Bages han celebrat el tercer premi, el 5.163. A Manresa n’han esgarrapat alguna sèrie (50.000 euros per dècim), també a Abrera i Calaf. Aquest número també ha tocat a molts altres punts de Catalunya i de l’estat.

La Grossa en canvi, gens repartida. El 79. 140 s’ha venut íntegrament a Roquetas de Mar, a Almeria. Un número que ha repartit 640 milions d’euros, 400.000 euros per dècim.

Els cinquens premis, dels quals se’n donen vuit (6.000 euros per dècim premiat), han estat, la majoria força repartits. Són el 18.102, el 70.481, el 43.221,el 00943, el 59.435, 51.688, el 73.867 (íntegrament a Caldes de Montbui), i el 89.023.

 

 

X