Set anys de presó pel noi que va apunyalar un Mosso d’Esquadra a Puig-reig

L’Audiència de Barcelona ha condemnat a set anys de presó el jove que fa un any i mig va apunyalar un Mosso d’Esquadra a Puig-reig. Alexi Gregori A.M.,  de 26 anys i amb doble nacionalitat espanyola i equatoriana, va agredir a un agent que anava a detenir al seu germà acusat d’un delicte de receptació (venda d’objectes robats). L’agent i un caporal dels Mossos es dirigien al pis on vivien els dos germans i va ser sorprès per l’esquena. El jutge, segons detalla el diari Regió7 li atribueix un delicte d’assassinat en grau de temptativa, però no d’atemptat a l’autoritat,perquè no ha considerat provat que l’acusat sabés que la víctima era un agent, perquè anava de paisà. Els fets van passar el 8 de maig del 2014 al carrer Sant Marçal, cantonada amb carrer Barcelona, a Puig-reig

A causa de la ganivetada, l’agent va patir una ferida a les lumbars, de 10 centímetres de profunditat, al ronyó. El mosso va necessitar dos mesos i mig perquè se li curessin les ferides, i durant un mes i mig no va poder treballar. Com a seqüeles, a banda de la cicatriu, pateix dolors i un estrès postraumàtic.

La Fiscalia demanava 12 anys de presó però l’Audiència ha condemnat Alexi Gregori a la pena de set anys de presó per un delicte d’assassinat en grau de temptativa. I també haurà de pagar una indemnització a la víctima d’ 11.200 euros per les lesions i seqüeles.

X