Berga lliurarà dijous els premis del Concurs Fotogràfic de la Patum a Instagram

El jurat del Concurs Fotogràfic de la Patum a Instagram ha emès el veredicte. Mig any després, s’han donat a conèixer els guanyadors entre les moltes persones que van participar al certamen captant fotos de la festa i penjant-les a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #Patum o #FotoPatum, a més de les etiquetes corresponents a cada categoria del concurs.

L’allau d’imatges i la dificultat per classificar-les no ha estat tasca fàcil per al jurat, que finalment, ha donat a conèixer els guanyadors:

El premi a la millor fotografia de La Patum Completa és una de l’usuària @vburriez, per la imatge ‘Últim salt de Plens de La Patum 2015’.

El premi a la millor fotografia de les passades/passacarrers, se l’ha endut l’usuària @janinavilana, per la imatge ‘Ballant’.

I el premi al millor retrat de La Patum infantil, l’usuari @seracatbcn per la fotografia ‘Salt de Plens Patum’.

PatumCompletaPremi2015 (Medium) PassacarrersPremi2015 (Medium) PatumInfantilPremi2015 (Medium)

 

 

 

 

     @vburriez                                              @janinavilana                                              @seracatbcn

El jurat, escollit pels organitzadors del concurs, (l’Ajuntament de Berga, el Patronat Municipal de La Patum i patrocinat per l’associació ‘La Patum, productors’, amb la col·laboració d‘Instagràfic’) l’han format Manel Escobet, fotògraf; Gerard Gonzàlez, membre de la junta de l’Associació ‘La Patum, Productors’; i David Barra, fotògraf i membre de l’AFTDAO.

L’entrega de premis es farà el proper dijous, 14 de gener, a les 7 del vespre a la Casa de La Patum (Plaça Doctor Saló).

L’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum ha volgut agrair la participació dels usuaris i usuàries a Instagram, “per contribuir a fer tan reeixit el tercer Concurs Fotogràfic de La Patum, així com també la feina feta pel Jurat i el suport i col·laboració rebuda per part de l’associació ‘La Patum, productors’ i ‘Instagràfic’”.

 

X