Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Berga, Patum

La comparsa dels nans nous s’amplia de 4 a 12 membres

El Patronat de la Patum va admetre a tràmit la petició de la comparsa dels nans nous d’augmentar de 4 a 12 els membres de la plantilla. D’aquesta manera cada nan nou tindrà tres responsables.

La Junta General del Patronat van acceptar aquesta demanda de la comparsa tenint en compte que es tracta d’una comparsa molt oberta, on hi participa molta gent, i en aquest sentit, la seva organització interna ja reflecteix aquesta situació.

S’acorda també que qualsevol altra comparsa que vulgui modificar el nombre dels seus integrants ho haurà de demanar a la Junta General del Patronat i argumentar-ho.

Aquest és un dels aspectes que es va tractar a la reunió del Patronat de la Patum del passat divendres 22 de gener. Altres temes: reformulació dels títols de Patumaire, fer enquestes de la Casa de la Patum, programes de la mà de la Patum 2016, i col·laborar amb l’associació LGTB TalComSom de Vic..

 

comparsa Nans nous Patronat de la Patum

Estic amb tu

Comentaris