Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

Berga, Patum

La Patum col·labora amb l’associació LGTB TalComSom de Vic

La Patum de Berga col·labora amb l’Associació LGTB (col·lectiu gay i lèsbic) TalComSom, de Vic, que ha demanat poder fer fotos de persones del col·lectiu LGTB participant a la Patum, ja que en motiu dels actes de ‘Vic Capital de la Cultura Catalana 2016′ estan organitzant una mostra de fotografies que pretén mostrar que la cultura popular és oberta a tothom i que les persones gays, lesbianes, bisexuals i transsexuals, com qualsevol altre ciutadà, col·laboren en festes de cultura tradicional populars. S’acorda oferir a TalComSom tota l’ajuda necessària, posant els elements patumaires a la seva disposició.

Aquest és un dels aspectes que es va tractar a la reunió del Patronat de la Patum del passat divendres 22 de gener. Altres temes: fer pagar els programes de la Patum amb contingut històric, ampliar la comparsa dels nans nous de 4 a 12 membres, reformular els títols de patumaire, i fer enquestes per conèixer el perfil dels visitants a la Casa de la Patum.

 

LGTB Patronat de la Patum TalComSom

Estic amb tu

Comentaris