Berga i l’AquíBerguedà a ‘L’olla de Twitter’ de Catalunya Ràdio

La curiositat que el prestigiós diari econòmic britànic Financial Times situï Berga en un mapa de Catalunya on només hi apareixen tres ciutats: Barcelona, Tarragona i… Berga! ha tingut ressò a les xarxes socials. Per exemple un tuit de l’exalcalde de Berga, Juli Gendrau. Per això, ha estat motiu de comentari a l’espai ‘L’olla de Twitter’ del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’. I s’han referit a aquest portal web AquíBerguedà.cat, perquè és on han trobat l’explicació de per què surt Berga en aquest mapa: van aprofitar un mapa publicat el 2014 quan el Financial Times parlava sobre la independència amb el metge berguedà Lluís Ballús (que va morir cinc mesos més tard), i per això situava Berga al mapa.

https://twitter.com/JuliGendrau/status/691755234000007168

 

X