Juli Gendrau serà nomenat director general dels Bombers

Juli  Gendrau, exalcalde de Berga (CDC) i fins fa poques setmanes delegat del Govern a la Catalunya central serà el nou director general de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament de la Generalitat de Catalunya, segons ha avançat el digital NacióBerguedà. Serà per tant, el màxim responsable dels Bombers a Catalunya.

Ràdio Berga i l’AquíBerguedà ha intentat contactar, sense èxit, amb Juli Gendrau perquè valorés el nou càrrec. Substituïrà Ramon Parés, qui va demanar el relleu del càrrec a finals d’any segons ha sortit publicat aquestes últimes setmanes a la premsa. Prendrà possessió en els propers dies, després que ja tot indicava que Gendrau tindria un nou càrrec a l’executiu de Carles Puigdemont, un cop efectuat el relleu a Laura Vilagrà (ERC) com a delegada del Govern a les comarques centrals.

Juli Gendrau, nascut a Berga el 1969, va ser alcalde de Berga des del 2007 fins al 2015 en un primer mandat en minoria, i en un segon, amb majoria absoluta. Va ser nomenat delegat de la Generalitat el 12 de març del 2013, quan era alcalde de Berga i màxim responsable de CDC a les comarques centrals. Va compaginar el càrrec amb l’alcaldia. Té 46 anys, és casat i pare de dos fills, és enginyer en organització industrial i enginyer tècnic industrial per la UPC.

 

X