Sis finalistes al concurs de cartells de La Patum Infantil

Prop d’un miler d’alumnes de primària de les escoles de Berga han participat al 27è concurs infantil de cartells anunciadors de La Patum Infantil. El jurat qualificador n’ha seleccionat els finalistes, que són sis, i d’aquests en sortirà el guanyador per votació popular. Estan penjat a l’Oficina de Turisme de Berga, on es poden veure i votar fins al 3 d’abril, igual que els cartells de la Patum.

cartells-patum-infantilEls cartells s’agrupen en tres categories: la primera, d’alumnes de 1r i 2n de primària; la segona, d’alumnes de 3r i 4t de primària i la tercera, de 5è i 6è. De tots els cartells participants, les escoles han fet una primera selecció d’un màxim de cinc cartells per classe i posteriorment, del total de cada categoria el jurat n’ha seleccionat els tres guanyadors, que obtindran un premi cadascun i un accèssit.

Així, dels seleccionats, els primers i segons premis de cada categoria, un total de 6 cartells, s’exposen a l’Oficina de Turisme de Berga, on es poden votar fins al 3 d’abril.

Els sis cartells són:  ‘El gegant vell’, ‘La maça de la Patum’, ‘L’enterramorts riu!’, ‘Els tres fuets’, ‘Les maces ballant’ i  ‘La trena’.

El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el 8 de maig just després del Ple de l’Ascensió, juntament amb el cartell guanyador de La Patum 2016, i serà el cartell oficial anunciador de la Patum Infantil.

Passada aquesta data, a partir del 8 de maig i fins el 5 de juny els cartells seleccionats pel Jurat s’exposaran a la Sala Casino (Teatre Municipal de Berga) juntament amb els cartells de La Patum.

l-enterramorts-riu-cartells-patum-infantil la-trena-cartells-patum-infantil la-maça-de-la-patuml-patum-infantil els-tres-fuets-cartell-patum-infantil el-gegant-vell-cartell-patum-infantil les-maces-ballant-cartells-patum-infantil

FOTO: Els sis cartells seleccionats que es poden veure i votar a l’Oficina de Turisme de Berga / Oficina de Turisme

X