Berga és una de les seus del Festival Internacional de Cinema d’Autor i projectarà tres pel·lícules

La programació del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona (D’A) s’escampa enguany a set ciutats més. Se celebra des d’aquest dijous, 21 d’abril, i fins l’1 de maig, amb la projecció de prop de setanta pel·lícules a diferents punts del país. Un d’aquests punts és Berga.

Es podran veure tres films al Teatre Patronat. Aquest divendres, 22 d’abril, a les 10 de la nit es projectarà ‘Les Deux Amis‘. El divendres 29 d’abril, ‘Taklub’, també a les 10 de la nit. I el dissabte 30 d’abril, es podrà veure ‘Les amigues de l’Àgata‘, a la mateixa hora i lloc.

L’expansió és una novetat d’enguany del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, que arriba a la sisena edició. D’aquesta manera es facilita l’accés a les pel·lícules escollides, gràcies a la col·laboració de la Diputació. En total hi ha vuit seus: Barcelona, Berga, Terrassa, Vilafranca, Vic, Girona, Santa Margarida de Montbui, i el Prat de Llobregat.

Tant la regidora de Cultura de Berga, Mònica Garcia; com el president de l’entitat berguedana 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic, Ramon Gassó, han valorat molt positivament el fet que Berga sigui seu del D’A. En concret la seu és el Teatre Patronat, que acull i duu a terme una àmplia i variada oferta de cinema a la ciutat a mans de l’entitat 9,5, que actualment compta amb 189 socis. Amb la voluntat de continuar promovent i acostant noves propostes al públic, ara l’entitat juntament amb el suport de l’Ajuntament de Berga ha estat seleccionada com una de les seus del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona. I en paral·lel continuen programant cine setmanalment, es pot consultar al web www.cine9.5mm.catL’entrada per a la projecció dels films del D’A costarà de 3 euros i gratuïta per als socis i sòcies de l’entitat.

Per a més informació sobre el Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona  es pot consultar el web cinemadautor.cat.

També pots escoltar l’entrevista a Ramon Gassó a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà:

 

FOTO: Escena de la pel·lícula ‘Les Deux Amis’