Queralt 2016 fa l’entrega del Cove i lliura 700 euros a les entitats socials de Berga

Queralt 2016, la comissió organitzadora dels actes del centenari de la Coronació de la Mare de Déu, ha fet entrega de 700 euros a la taula d’entitats socials de Berga, que es destinaran a combatre la pobresa energètica. És el 10% dels diners recaptats amb la venda de butlletes per participar al sorteig del Cove de Queralt, una gran panera amb més de 600 productes de tota mena. La resta de diners obtinguts són pel fons de Queralt 2016, per sufragar les despeses dels actes del centenari.

El sorteig es va fer dilluns passat, 25 d’abril, i la guanyadora va ser Dolors Malo, de Berga. El lliurament del premi es va fer aquest dissabte 30 d’abril davant de l’establiment de cal Tomàs Pujol, al carrer Major de Berga. Acompanyada de familiars seus, Malo va agrair a la comissió de Queralt 2016 l’organització del Cove de Queralt i es va mostrar contenta d’haver guanyat tota mena de productes i vals de descompte.

cove de queralt guanyadora 2

cove de queralt guanyadora 3

FOTOS: Lliurament del Cove de Queralt a Dolors Malo, la guanyadora. I entrega dels 700 euros per a les entitats socials de Berga / AUTOR: Queralt 2016