Berga aprova la celebració de la Patum i dóna a conèixer el cartell guanyador de la festa

El ple extraordinari celebrat avui, diumenge de l’Ascensió, a l’Ajuntament de Berga ha aprovat que un any més hi haurà Patum. Com era d’esperar tots els regidors hi han votat a favor. Per tant, hi haurà Patum d’aquí a poc més de dues setmanes, del 25 al 29 de maig.

Durant el ple també s’han fet públics els guanyadors del concurs de cartells. Entre els cinc finalistes, el cartell anunciador de la Patum d’enguany és ‘Som La Patum’, d’Albert Escànez. Escànez ha estat el guanyador del cartell de la Patum d’adults i també s’ha donat l’accèssit, a Albert Sant i Fernández, pel cartell ‘Mirada al santuari’.

Per altra banda, Joan Carles Vilageliu ha guanyat el certamen per anunciar la Patum infantil, amb el cartell ‘Els tres fuets’.

FOTO: Ple de l’ascenció celebrat avui / AUTOR: @ajberga/Twitter

X