Prats de Lluçanès remodela la piscina

La piscina municipal de Prats de Lluçanès enceta temporada aquest dissabte, 18 de juny, amb quatre dies de portes obertes a unes instal·lacions renovades. Fins al dimarts 21 de juny, tothom qui ho vulgui podrà visitar les instal·lacions i banyar-se gratuïtament.

Segons explica l’alcalde i regidor d’Esports, Isaac Peraire, s’ha arranjat el gresite que s’havia desprès del vas de la piscina i el seu rejuntat, s’ha rehabilitat el gres que envolta la piscina i també tot el paviment erosionat del voltant. També s’han pintat diverses parets de les instal·lacions, i s’han canviat els dos motors que mantenen en bon estat l’aigua de la piscina gran.

Ajuts per a les famílies necessitades

A partir del dia 22 per entrar a la piscina caldrà pagar entrada o fer ús d’abonament. Els preus es poden consultar clicant aquí. Enguany, com a novetat, les persones i famílies amb problemes econòmics poden acollir-se a l’ordenança reguladora d’ajuts econòmics d’urgència social. Permetrà no deixar ningú fora de la piscina per problemes econòmics. Per a més informació, cal dirigir-se a l’Ajuntament.

Una altra de les innovacions és que hi haurà servei de wifi patrocinat per Priona iInfoactiva’t.

Per altra banda, el proper 4 de juliol començaran els cursets de natació a la mateixa piscinai que duraran fins el 29 de juliol.

I durant el mes de juliol i de dilluns a divendres, de 5 a 7 de la tarda, hi haurà servei debiblioteca en la que serà la quarta temporada de la bibliopiscina.