Les tardes de juliol, juga al carrer a Berga

Berga posa en marxa el programa ‘A les tardes juga al carrer’, que cada estiu omple els barris de la ciutat amb diverses activitats infantils. Començaran dilluns, 4 de juliol, i s’allargaran fins al 29 de juliol, durant tres tardes per setmana, de 6 a 8: els dilluns al passeig de la Indústria; els dimecres a la plaça Santa Eulàlia; i els divendres a la plaça de la Font del Ros.

Les propostes, gratuïtes, tenen per objectiu ser un punt de trobada atractiu al carrer per al més nens i nenes, promoure els beneficis del joc, treballar la relació amb els altres, impulsar hàbits saludables i ensenyar diferents valors i competències a través de la cooperació, la resolució de conflictes, i la diversitat cultural, entre d’altres.

És precisament amb la voluntat de reforçar tots aquests valors, que es comptarà amb la participació de diferents entitats de la ciutat com l’Associació de Persones Afectades de Càncer, Ginkgo, la Creu Roja Berguedà i per el Casal de Gent Gran de Santa Eulàlia.

Aquest projecte, està desenvolupat per Rural Salut amb el suport de l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà. Totes les activitats són obertes a tothom i no cal inscripció prèvia per participar-hi.