24 joves recuperaran fonts, camins i molins de Borredà

Un total de 24 nois i noies, d’entre 14 i 17 anys, participaran del 16 al 30 de juliol al camp de treballBorredà, recuperació de fonts, camins i molins’, organitzat per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i gestionat per la Fundació Escolta Josep Carol. Té com a objectiu millorar els espais naturals i patrimonials de Borredà. 

Enguany serà la segona edició d’aquest camp de treball, i com a novetat s’ha obert a menors d’edat. Tots plegats faran aquestes tasques de recuperació de fonts, camins i molins, i a més, a les tardes realitzaran activitats de descoberta de l’entorn com una excursió a Sant Jaume de Frontanyà, el municipi més petit de Catalunya; i a Castell de l’Areny.

La Fundació Escolta Josep Carol

La Fundació Escolta Josep Carol (FEJC), creada per Escoltes Catalans, promou l’educació dels infants i joves en la ciutadania responsable i en els valors propis de l’escoltisme, a través del suport a la tasca educativa i associativa d’Escoltes Catalans, de la generació de reflexió i pensament i del desenvolupament de projectes i serveis en l’entorn educatiu. La Fundació treballa per promoure valors com la democràcia, la laïcitat, la catalanitat, la coeducació, el compromís, l’esperit crític, l’honestedat, la solidaritat, la participació i l’estima per la natura. La FEJC és l’entitat que més camps de treball organitza, un total de 8 aquest any.

 

X