El presentador Ferran Torrent comprova que cal anar amb barret a Patum

La primera part del programa ‘Cosins Germans’ d’ahir, a TV3, es va dedicar a la Patum de Berga. El presentador, Ferran Torrent, va endinsar-se en la festa per excel·lència al Berguedà i, fins i tot, va tenir l’oportunitat de fer un salt de maces. Tot i això, Torrent va pecar de novell i va fer el salt sense barret. Tot i cremar-se una mica, Torrent va sortir orgullós del salt: “jo ja he fet la meva Patum, ja me’n puc tornar cap a casa”, va exclamar havent saltat.

El capítol d’ahir també va comptar amb les declaracions del gerent del Patronat de la Patum, Albert Rumbo, que va explicar a Ferran Torrent alguns detalls històrics de la festa. A més, ‘Cosins Germans’ va repassar totes les comparses de la Patum, mostrant-les amb imatges que fan posar la pell de gallina a qualsevol berguedà.

X