PLAY

Els Castellers de Berga fan un espot ple de sentiment pel Concurs de Castells

Els Castellers de Berga fan un espot ple de sentiment pel Concurs de Castells

Els Castellers de Berga encaren una setmana històrica. Per primera vegada en quatre anys de vida han entrat per mèrits propis al Concurs de Castells com una de les 30 millors colles castelleres del país. Actuaran amb 17 colles més (de la 13a a la 30a) a la Tarraco Arena Plaça, de Tarragona, en una oportunitat d’or per crear sinèrgies amb altres grans colles d’arreu de Catalunya.

Els Castellers ja fa dies que han engegat motors per intentar arrossegar el màxim de berguedans possibles cap a Tarragona. Han carregat d’al·licients l’assaig d’aquest divendres, l’últim abans del concurs, posen totes les facilitats del món a aquells que vulguin acompanyar-los a Tarragona i han fet públic el seu propi vídeo promocional:

Castellers de Berga Concurs de Castells Ja som dins

Comentaris