El casserrenc Jordi Selga aspira a liderar el Partit Demòcrata Català al Berguedà

Jordi Selga podria convertir-se en líder del Partit Demòcrata Catala (PDC) al Berguedà. Selga encapçala la llista de 13 polítics i polítiques berguedans que hauran de guanyar-se la confiança dels associats al partit en les eleccions territorials del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

jordi_selga1

Jordi Selga49 anys, és de Casserres, està casat i té dos fills. És regidor a l’Ajuntament de Casserres i cap de llista del grup de Convergència al municipi casserrenc. Des de l’any 2002, és propietari i soci fundador de Fusteria Integral Jordi SL. Per a Selga, liderar la llista al Berguedà “és un repte i una il·lusió molt gran, ja que es tracta d’encapçalar la candidatura d’un partit de recent fundació”.

Si no hi ha sorpreses, Selga substituirà a David Font al capdavant de l’antiga Convergència a la comarca. Font, per la seva banda, es postula com a líder de la formació a la Catalunya central.

La de Selga és l’única candidatura registrada a la comarca del Berguedà. Els altres dotze integrants, destinats a liderar l’agrupació al Berguedà durant els pròxims quatre anys, són aquests:

JMSerarols

vicenç-linares

 

 Joan Manuel Serarols

 Vicenç Linares

 

 

dolors_Rius

sergi_roca

 

 Dolors Rius

Sergi Roca

 

 

am_serra

bajona

 

Anna Maria Serra

Ramon Bajona

 

 

julia-francas

Marc-Calmet

 Júlia Francàs

 Marc Calmet

 

 

 

ada_macho

 Maribel-Iglesias

Ada Macho

Maribel Iglesias

 

 

jordi_sortLluis_Camprubí

Lluís Camprubí

Jordi Sort

 

 

 

FOTO. El cap de llista, Jordi Selga (cedida per la candidatura).

X