Política

El casserrenc Jordi Selga aspira a liderar el Partit Demòcrata Català al Berguedà

El casserrenc Jordi Selga aspira a liderar el Partit Demòcrata Català al Berguedà

Jordi Selga podria convertir-se en líder del Partit Demòcrata Catala (PDC) al Berguedà. Selga encapçala la llista de 13 polítics i polítiques berguedans que hauran de guanyar-se la confiança dels associats al partit en les eleccions territorials del 30 de setembre i l’1 d’octubre.

jordi_selga1

Jordi Selga49 anys, és de Casserres, està casat i té dos fills. És regidor a l’Ajuntament de Casserres i cap de llista del grup de Convergència al municipi casserrenc. Des de l’any 2002, és propietari i soci fundador de Fusteria Integral Jordi SL. Per a Selga, liderar la llista al Berguedà “és un repte i una il·lusió molt gran, ja que es tracta d’encapçalar la candidatura d’un partit de recent fundació”.

Si no hi ha sorpreses, Selga substituirà a David Font al capdavant de l’antiga Convergència a la comarca. Font, per la seva banda, es postula com a líder de la formació a la Catalunya central.

La de Selga és l’única candidatura registrada a la comarca del Berguedà. Els altres dotze integrants, destinats a liderar l’agrupació al Berguedà durant els pròxims quatre anys, són aquests:

JMSerarols

vicenç-linares

 

 Joan Manuel Serarols

 Vicenç Linares

 

 

dolors_Rius

sergi_roca

 

 Dolors Rius

Sergi Roca

 

 

am_serra

bajona

 

Anna Maria Serra

Ramon Bajona

 

 

julia-francas

Marc-Calmet

 Júlia Francàs

 Marc Calmet

 

 

 

ada_macho

 Maribel-Iglesias

Ada Macho

Maribel Iglesias

 

 

jordi_sortLluis_Camprubí

Lluís Camprubí

Jordi Sort

 

 

 

FOTO. El cap de llista, Jordi Selga (cedida per la candidatura).

Ada Macho Anna Maria Serra Berguedà Dolors Rius Joan Manuel Serarols Jordi Selga Jordi Sort Júlia Francàs Lluís Camprubí Marc Calmet Maribel Iglesias Partit Demòcrata Català Ramon Bajona Sergi Roca Vicenç Linares

Comentaris