Borredà col·loca un circuit permanent per a bicicletes en una zona del camp de futbol municipal

L’Ajuntament de Borredà ha decidit col·locar un circuit d’obstacles per a bicicletes enmig del camp de futbol del poble. La brigada d’obres està procedint a instal·lar les fustes que conformaran el circuit i que se situaran en una zona del camp de futbol. Segons ha explicat l’alcalde del poble, Joan Roma, els elements estaran col·locats d’aquí una setmana i podran començar a utilitzar-se de forma permanent.

L’equip de govern de Borredà s’ha acabat decantant per la banda sud del camp de futbol, a uns 10 metres de la taula de ping-pong. D’aquesta manera, la construcció del circuit servirà per utilitzar l’espai com a zona lúdica i no afectarà a la resta del camp de futbol que, segons explica Roma, “pot servir com a aparcament en moments de grans aglomeracions al poble”.

D’altra banda, l’alcalde de Borredà ha recalcat en un comunicat que el circuit “no fa malbé el camp de futbol, ja que, si en algun moment es vol treure, es pot fer sense grans esforços ni despeses“.

Quan entri en funcionament, l’espai podrà ser utilitzat per a persones de totes les edats però només si en fan ús sobre la bicicleta. En aquest sentit, Roma ha reiterat que es tracta d’un circuit fet exclusivament per a aquest tipus de vehicle i en cap cas per a motos, que “tenen totalment prohibida l’entrada en tot el recinte de la zona esportiva del poble.

FOTO. Una de les fustes que conformaran el circuit d’obstacles per a bicicletes de Borredà / AUTOR: Joan Roma

X