Detenen l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, per portar-la als jutjats

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra després d’haver-se negat en dues ocasions a comparèixer davant el jutge. Venturós va ser citada el passat mes d’abril i fa escasses setmanes, a mig octubre, com a investigada per no haver despenjat l’estelada del balcó de l’Ajuntament en les passades eleccions generals i autonòmiques. En totes dues citacions, l’alcaldessa va optar per la desobediència.

Les forces de seguretat portaran l’alcaldessa als jutjats per tal que faci la seva declaració sobre el cas de l’estelada.

Un centenar de persones estan concentrades ara mateix (9:15h) davant dels jutjats, entre els quals hi ha companys de partit, membres d’altres formacions polítiques de la comarca, alcaldes, simpatitzants, amics i gent de la ciutat.

jutjats_montse_venturos_concentracio

Els Mossos d’Esquadra han anat a buscar Montse Venturós al seu domicili particular de bon matí. Des d’allà, l’han acompanyat als jutjats de Berga. Immediatament després, s’han començat a aplegar persones davant l’edifici. En aquest sentit, des que s’ha conegut la notícia han começat a circular missatges per les xarxes socials convocant la ciutadania a una concentració a les 9 del matí davant dels jutjats  per donar suport a l’alcaldessa.

Actualitzat a les 9:18h

X