Els vídeos de final de temporada dels Castellers de Berga

Els Castellers de Berga van celebrar dissabte el final d’una temporada per emmarcar. Totes les persones que l’han fet possible van aplegar-se a la platea del Cinema Catalunya en un sopar que va comptar amb centenars de participants.

sopar-casteller

L’acte va ser un homenatge a la millor temporada de la història dels Castellers de Berga. Per aquest motiu, la colla va preparar diversos vídeos que van ser projectats amb la voluntat de rememorar els èxits aconseguits.

Una de les projeccions parla de l’arribada dels Castellers al Cine Catalunya i dels èxits que la colla ha aconseguit en només una temporada. A més, encoratja la colla a seguir creixent de cara a la propera temporada. Tot està per fer i tot és possible és el títol de l’audiovisual:

El discurs encoratjador del vídeo anterior és aquest:

Avui, segur que hi ha més d’una faixa estesa al balcó, i és que s’acaba una nova temporada, la primera temporada de cine. Una temporada que ha rebentat audiències, amb castells i castellers d’estrena i amb uns protagonistes de pel·lícula: nosaltres.

Aixequeu el cap i mireu tot el que hem aconseguit. El terra que trepitgeu l’hem aixecat entre tots, movent carretons de runa i posant ciment. La pantalla que abans projectava pel·lícules, ara escolta com es tanquen les pinyes i la remor de la gent. I aquest sostre que al principi ens semblava tan alt ara s’acosta a la mà que corona cada castell. Les portes no han deixat mai de rebre i donar la benvinguda. Ara veuen com hi entren esplais, trapezistes, avis, ciclistes, patumaires, esportistes, músics i nens. I és que aquest espai que tant ens estimem, no volem que sigui només nostre. Volem que tothom hi trobi un lloc per a ell.

Més enllà d’aquestes parets, hem crescut com a colla, arrencant somriures al camp de refugiats de Termòpiles, portant més de 270 castellers a Tarragona, carregant el primer 4 de 8 de la nostra història i descarregant aquella torre que semblava que no arribaria mai més.

Tots ens hem deixat la pell aquesta temporada. Celebrem-ho com Déu mana i preparem-nos per l’any que ve. Un any carregat de nous reptes: el nostre 5è aniversari, diades amb les millors colles, un nou viatge i moltes sorpreses més.

Som-hi Castellers de Berga, que tot està per fer i tot és possible!

A banda d’aquest vídeo, se’n van poder veure d’altres. Un d’ells, per exemple, és un homenatge a la canalla de la colla berguedana:

També es va projectar un vídeo-resum del pas dels Castellers pel camp de refugiats de Termòpiles:

I un altre, del Concurs de Castells de Tarragona, on els berguedans van carregar el 4 de 8 per primera vegada en la seva història:

Els Castellers també van recuperar en un vídeo part de les aletes que han fet aquesta temporada:

I finalment, van fer gala dels èxits de la temporada en un vídeo que detalla les estadístiques de la colla:

 

FOTO. Pilars dels Castellers de Berga al Concurs de Castells de Tarragona / AUTOR: Aleix Camprubí

X