Jordi Turull: “L’Estat espanyol està perdent absolutament els papers”

El president del Grup Parlamentari de Junts pel Sí i membre del Partit Demòcrata Català, Jordi Turull, també s’ha desplaçat avui, dijous, a Berga per donar suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, que ha estat detinguda i obligada a comparèixer davant el jutge pel cas de l’estelada al balcó de l’Ajuntament.

Turull, que ha estat escridassat per algunes de les persones concentrades davant els jutjats de Berga, s’ha pronunciat en la línia de fa unes setmanes, quan ja va ser a la capital del Berguedà en l’acte de suport a l’alcaldessa per haver-se negat per segon cop a comparèixer davant el jutge. “Això no va d’independència sí o no. Això va de democràcia i de llibertat d’expressió“, ha dit.

El president de Junts pel Sí considera que “l’Estat espanyol està perdent absolutament els papers” i que la detenció de Venturós serà “un revulsiu” per als independentistes. “Això és un no parar i no ens pararan”, ha assegurat Turull.

FOTO. Jordi Turull, aquest matí, a Berga, atenent els mitjans de comunicació / AUTORA: Divina López

X