Avià, Societat

Detenen 7 persones relacionades amb la plantació de més de 3.600 plantes de marihuana a Avià

Detenen 7 persones relacionades amb la plantació de més de 3.600 plantes de marihuana a Avià

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns, 21 de novembre, set persones d’entre 19 i 60 anys, de nacionalitat espanyola, veïns d’Avià, Terrassa (Vallès Occidental), Badalona (Barcelonès) i Espunyola (Berguedà), relacionats amb una plantació de marihuana en una granja en desús a Avià.

Des de finals de setembre, els Mossos investigaven el cas però no va ser fins dilluns passat que van procedir a la detenció de les set persones involucrades en el cas. La investigació també va permetre constatar que les persones que cuidaven les plantes tenien una altra granja a la mateixa població destinada al mateix ús. El mateix dilluns els Mossos van entrar i escorcollar les dues granges.

Com a resultat dels escorcolls, es van intervenir més de 3.600 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i floració. Els agents també van comprovar que les estances de les dues granges estaven perfectament habilitades per realitzar cultius intensius, amb sistemes de ventilació, reg i enllumenat.

El mateix dia es van detenir set persones, relacionades amb el cultiu, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Cadascun dels detinguts tenia una funció concreta: uns eren els propietaris de les granges, altres s’encarregaven del cultiu i els últims feien el transport del material necessari.

Els detinguts, alguns d’ells amb antecedents per fets similars, van passar el 23 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga, el qual va decretar llibertat amb càrrecs per tots ells.

Foto 1.1

Foto 5.1

Detinguts marihuana Mossos d'Esquadra

Estic amb tu

Comentaris

  • Jesus David F.M

    Si si… Son la ley… Y esa es la ley… Pero para los que consumen … Solo hacen que jodernos y hacer k tengamos ansias y mal humor. Espero que la ley se retracte. O acaso quieren que la gente normal se sienta siempre corrupta? Aver si toma ejemplo España de otros países mas desembolupados.