El saxofonista Llibert Fortuny i la triatleta Laura Gómez, disposats a salvar la Sailfish

El conegut saxofonista Llibert Fortuny també és triatleta. Per això, ha tardat ben poc a reaccionar després de conèixer la notícia de l’adéu de la Sailfish. Amb el suport de Laura Gómez, l’última guanyadora, Fortuny impulsa una campanya a les xarxes socials que faci ressonar la necessitat de conservar la prova al Berguedà. En els últims dies ha publicat diversos vídeos que expliquen la seva voluntat i donen les instruccions per sumar-se a la iniciativa. L’últim és aquest:

Fa uns dies, però, Fortuny i Gómez ja van anunciar que començaven la campanya per evitar la desaparició de la prova. També ho van fer a través d’un vídeo:

Fortuny demà dos vídeos per al seu projecte. El primer ha de ser un pla curt en què cada persona que se sumi a la iniciativa mostri la reacció que va tenir en conèixer l’adéu de la Sailfish i que, a més, digui un adjectiu que descrigui la prova. I el segon ha de ser un pla més obert en què cada participant expliqui en una frase què suposa la Sailfish per a ell. Per tal de poder recopilar tots els vídeos, Fortuny demana a tots els col·laboradors que enviïn el seu audiovisual al correu salvemelhalfdeberga@gmail.com.

FOTO. Llibert Fortuny i Laura Gómez en un dels vídeos per salvar la Sailfish

X