La intersecció del Bon Joc, de Berga, es converteix en una rotonda

Canvi important en una de les entrades a Berga. La intersecció del Bon Joc passa a ser una rotonda des d’aquest dilluns al migdia. La principal novetat que propicia el canvi és que els cotxes que accedeixin al punt des de la carretera de Solsona podran pujar directament per la Rasa del Canyet.

Segons ha pogut saber l’AquíBerguedà.cat, el canvi té a veure amb noves modificacions en la ruta del bus urbà de la ciutat. Els canvis de la línia, per això, es faran públics en les properes setmanes. El que sí que es farà efectiu aquesta setmana és la nova circulació a la zona de rotonda. Segons ha pogut saber aquest mitjà, una de les alteracions que patirà el barri serà un canvi de sentit al carrer Bruc, on els cotxes passaran a circular en sentit Valldan. La resta de canvis es coneixeran en les properes hores.

La rotonda uneix la carretera de Solsona, el carrer del Roser, la Rasa del Canyet i el carrer Comte Oliba. De fet, aquest és un dels punts negres de la circulació a Berga, tal com aquest mitjà i Elisa Soler, formadora viària de Berga, van repassar fa uns mesos.

bon-joc-rotonda-berga

 

FOTOS. El nou aspecte de la intersecció del Bon Joc, a Berga / Marc Canturri